Blossom

Wij woonden inmiddels in Didam, Dona was er nog toen bij en ik had al intussen andere kittens opgevangen en herplaatst. We woonden nu wat groter dan voorheen in Nijmegen dus er was plaats voor een andere opvang familie. Zo doende kon Blossom komen met haar twee kittens Mellow en Bello.
Blossom was in Nijmegen gevonden met vijf kittens. Super lieve sociale kat en niemand die haar miste. Te triest voor woorden, want zij is de meest zachtaardige kat die ik ooit heb ontmoet. Ze moest dus in de meest stressvolle situatie bevallen op straat en haar kittens met gevaar voor hun leven op laten groeien. Gelukkig bekommerde later een vrouw zich om Blossom en haar kroost en kregen zij dagelijks te eten. Het leuke was dat wij een beeld hadden van hun hoe ze buiten hebben geleefd omdat er foto’s zijn gemaakt. Gelukkig werd Wijze weeskitten ingeschakeld en konden ze allemaal gevangen worden. Blossom kwam dus met haar twee zonen bij ons wonen. Ik had heel braaf een bench klaar gezet voor Mellow en Bello zodat ik ze daar in kon laten wennen aan mij want ze waren buiten geboren dus geen mensen gewend. Blossom kon al vrij snel door het huis lopen en het klikte meteen met Donna en de drie zwarte zusjes. Maar eigenwijs dat ik was, vond ik het zo sneu voor Mellow en Bello zo in de bench dat ik ze al vrij snel los liet lopen. Nu achteraf gezien, niet een hele handige keus omdat ik ze eigenlijk daardoor niet goed gesocialiseerd heb en ze dus niet wat je noemt handtam zijn.
Dus je kan het al raden, ook deze drie mochten bij ons blijven wonen.
Blossom is een hele zachtaardige kat, die helaas wel wat gezondheidsklachten heeft. Zo heeft zij een vorm van epilepsie. Dit uit zich in kleine tikjes, dus zonder aanvallen gelukkig. Dit kan komen door een oude trauma. Zij is wel enorm stressgevoelig waardoor ik haar zo min mogelijk in stress situaties wil zetten. Ze heeft helaas ook slechte knieën en een slechte rug, maar ze is nog vrolijk, loopt lekker door het huis rond en geeft iedereen eerst een lik en erna een mep, zoals een ware mama poes soms doet. Ze is echt een kroelkont en als enige in huis mauwt ze ‘mama’ naar mij, heel leuk om te horen. ? Ze kan zo heerlijk in het zonnetje genieten, altijd een waar cadeau om dat te mogen zien. Elke avond slaapt ze ook naast mijn hoofd, of ik nu beneden bij de honden of boven slaap, altijd is zij naast mij als we gaan slapen.
✨ Blossom zoekt nog adoptie ouders. Wil jij haar op afstand adopteren, stuur dan een berichtje of laat een reactie achter.

Share This